Workshops

La Cipolla biedt diverse leuke workshops/activiteiten aan voor vrijgezellenfeestjes, teamfeestjes, verjaardagsfeestjes of gewoon omdat het kan! U kunt deze activiteiten allemaal op onze locatie in Ootmarsum boeken, maar we komen ook graag op uw locatie in Twente langs.

Cocktails!

Altijd al willen weten hoe je die lekkere "Cosmopolitain" zelf maakt?  Tijdens de cocktailworkshop ga je diverse technieken gebruiken voor de lekkerste cocktails. Een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamfeest of een vriendinnenmiddag!

(alcoholvrije cocktailworkshop ook mogelijk!)

 

Meest gekozen pakket:

"Shake it off": Iedereen maakt 3 cocktails inclusief hapjes €19,50 p.p.

 

Voor meer info of andere pakketten neem contact met ons op.

Bier- of wijnproeverij!

Onder het genot van bijpassende hapjes krijg je een uitgebreide uitleg over de soorten bier/wijn die je proeft, maar ook leer je hoe je moet proeven.

 

Bier- of wijnproeverij 2 uur inclusief hapjes: €20,50 p.p.

 

Voor meer info & pakketten neem contact met ons op.

Cucina Italiana!

Dat de Italiaanse keuken lekker is weten we wel, maar hoe we dat lekkers allemaal zelf maken? Fabrizio weet dat als de beste! In de keuken van ons Italiaanse restaurant/pizzeria gaan we aan de slag!Je kunt kiezen uit diverse thema's o.a.: pasta of dolci (desserts). Aan het einde van de workshop gaan jullie natuurlijk van je eigen creaties genieten, onder het genot van een Italiaanse wijntje.

 

Vanaf €18,50 p.p.

 


Italiaans Restaurant / Pizzeria / Bar

La Cipolla Ootmarsum

uiteten bij de échte Italiaan